30 Aralık 2011 Cuma

Canım annem benim...

Yılbaşında annemle olacağım. Daha doğrusu tüm ailemiz bir arada olacak. Bu yüzden anneler gününde yazdığım bir yazı geldi aklıma aniden. Anlaşılan bilinçaltım bana oyun oynamaya kalkıyor. 

Annemle uzun süre bir arada olup aynı dili konuşmak nedense mümkün olmuyordu. Ancak son zamanlarda bende inanılmaz değişiklikler var ve ben bunları sınamak istedim. Tüm ailemle özellikle de annemle yılbaşı geçirme fikri, önceki yıllarda beni gerebilirdi. Oysa bugün çok hoşuma gidiyor. Dün ve bugün alışveriş merkezlerinde gezdim ve herkese ufak ufak hediyeler aldım. Hepsini severek ve keyifle seçtim. Yarın da bir araya geldiğimizde hediyeleri dağıtıp harika bir gece geçireceğimizi biliyorum.

Aşağıdaki yazıyı okurken güldüm. Bakış açısı, algı ve fikir çatışması var bu yazıda. Ayrıca ön yargı da var eğer dikkat ederseniz. Annemin her hediyeyi değiştireceği kalıbını muhteşem bir şekilde bilinçaltıma kazımışım vakti zamanında. Oysa hep bu beklenti içinde olmam an’dan keyif almama engelmiş. Zaman her şeyin ilacı derler. Ben uzun yollar kat ettim ve bugünlere geldim. Artık ailemle ilgili ön yargılarım yok. Yarın akşam için inanılmaz heyecanlı ve keyif doluyum.

Annemin sağlığı yerinde olsun ve hep benimle olsun istiyorum daha nice yıllar boyunca, nice anneler günü ve nice yılbaşında onunla olmak bana inanılmaz keyif verecek. Seni seviyorum anne, bunu yarın akşam sana da söyleyeceğim.

Sevgiyle kalın ve sevdiklerinize onları sevdiğinizi her daim söyleyin; yürekleri okşansın,

Sy




1 yorum :

  1. Sahip olduklarımızın kıymetini bilelim ve zamanımız varken sevdiklerimizle vakit geçirelim. Bunun önemine vurgu yapmak istedim.Önemli olan kaybettiklerimizi hatırladığımızda güzel anılarımız olsun.
    sevgilerimle
    Selcan Yıldırıcı

    YanıtlaSil